Jeg hedder Pia Torreck, er lederudviklingskonsulent hos UPTION og underviser i ledelse. Jeg arbejder med ledelse udfra en anerkendende tankegang – og er fokuseret på resultatskabelse. Jeg tror også på, at ledelse bedst læres “in action” – derfor arrangerer jeg aktiv læring på mine kurser.

Jeg er mor til 2 piger på 11 år og er meget optaget af læring.

Når jeg underviser voksne er jeg meget opmærksom på, at også voksne har forskellige læringsstile. Og at ny viden kan indpakkes så det er nemmere at forstå og anvende.

I mere end 17 år har jeg undervist i ledelse og arbejdet med organisationsudvikling.

Jeg fortæller ledere, at medarbejdere og ledere skal have det sjovt på arbejde.

Sådan skal det også være for børn – til at forstå og sjovt.

Glade børn lærer mest. Positiv psykologi i skolen og hjemme er mit seneste fokus.

Jeg hører meget gerne om hjemmesider og øvelser, som du mener andre kan have glæde af. Især de felter, hvor vi kan støtte børns motivation, trivsel og kropslige læring.

Send dine idéer til sjovskole@uption.dk – så kommer de med på hjemmesiden.

Pia Torreck har skrevet børnebogen: “Snakkebogen” – og udviklet ABCgulvkort samt “Håndbog for ledere“. Begge bøger og gulvkortene kan købes på www.saxo.com.

Læs mere om Pia Torreck på www.uption.dk.

Pia Torreck arbejder til daglig med lederudvikling.